Skip to content

Over Annemiek

Foto Annemiek van Soest

Natuurlijk ben ik méér dan een vijftiger, zonder kinderen. Ik ben een dochter, een zus. Een vriendin. Ik ben een tennismaatje of juist een tegenstander. Bovenal ben ik een onderzoeker in hart en nieren. Creatief en altijd nieuwsgierig. En ik ben in mijn element als ik nieuwe ideeën heb die ik kan uitvoeren.

Gesprekken die ertoe doen
Als ik aan anderen vertel over mijn project ontdek ik dat er behoefte is aan het bespreekbaar maken van het thema 'leven zonder kinderen'. Ik krijg vaak een persoonlijk verhaal te horen en daar geniet ik van. Altijd fijn, ineens zo’n intiem gesprek.

Zo is mijn missie ontstaan om mensen weer het échte gesprek te laten voeren. In welke vorm dan ook en over elk gewenst onderwerp. Het zijn altijd ontmoetingen. Soms in de vorm van een workshop, soms in de vorm van een gespreksgroep. En in interviews is het één op één en dan komt het schrijven er nog eens bij, ook zo lekker om te doen! De kern is altijd: contact maken, afstemmen op de ander en luisteren. Precies dat, waar ik ontzettend veel energie van krijg!

Ik vind het heerlijk om mijn ideeën de ruimte te geven. Mee te bewegen op wat er voorbij komt. Gewoon te beginnen en te zien wat ik allemaal kan. Dát ik het allemaal kan. Al mijn kennis en ervaring kan ik er in kwijt.

Onlangs heb ik een kerntalentenanalyse gedaan bij Kernkompas. Ik ontdekte mijn talenten en ben er naar gaan leven! Dit zijn ze:

zelfanalyse
Scroll To Top