Skip to content

Workshops

Gesprek over de wezenlijke dingen

Thema's en citaten die tijdens de worskhops worden gebruikt

“Hoe gaat het? Goed hoor!” Bijna iedereen heeft wel oppervlakkig contact met mensen in de buurt. Maar soms mis je het échte contact.

Als je zelf geen kinderen hebt, kun je je in een gesprek over kinderen of kleinkinderen wat verloren voelen. Ik organiseer maandelijks ontmoetingen waarbij een gesprek ongestoord over ándere wezenlijke dingen in het leven kan gaan.

Wat is belangrijk voor jou? - Welke ervaring wil je delen?

 Waar ben je trots op? - Wat had je liever anders willen doen?

Onderwerpen om eens even lekker voor te gaan zitten met elkaar, in een veilige sfeer. Ik begeleid het gesprek en zorg ervoor dat iedereen zich veilig en senang voelt.

Kijk in de agenda voor de datum van de eerstvolgende ontmoeting.

Meer weten? Of aanmelden? Dat kan via info@annemiekvansoest.nl of via 06 40403916

Op naar de toekomst

Tafel workshop

Leef jij om wat voor reden dan ook, zonder kinderen en heb je behoefte aan inspiratie en goede voorbeelden om je leven richting te geven?

Dan is deze workshop iets voor jou!

In een kleine groep van drie tot vijf deelnemers gaan we aan de slag. Je neemt een persoonlijke vraag mee: "Hoe kan ik ..., zodat ...". Die vraag staat centraal en tijdens de workshop vind je antwoorden.

We gaan lekker frisdenken: tekenen, schrijven, bewegen, Je kunt je laten inspireren door citaten uit mijn boek en door je mede-deelnemers. En natuurlijk werk je met je eigen intuïtie en creativiteit.

De sfeer waarin ik werk is licht en vrolijk met natuurlijk ook ruimte voor alle emoties die langskomen. Die combinatie is eigenlijk perfect om in te werken. Je zult merken dat:

* Het lichter wordt in je hoofd
* Je leert van de verhalen van andere vrouwen
* Je een ander kunt helpen door het delen van je eigen verhaal

Ik ben psycholoog en een ervaren workshopleider. Mijn kracht is om een sfeer neer te zetten waarin je je veilig voelt, gezien weet en waar lichtheid het uitgangspunt is. Zelf kinderloos, ken ik de zoektocht om je leven opnieuw vorm te geven.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Neem contact op om te horen wanneer weer een workshop gepland staat. Ik zal je dan meteen wat meer uitleggen en ik kan je helpen met het formuleren van je beginvraag.

Scroll To Top