Individuele gesprekken

Persoonlijk gesprek

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Ik ben een goede luisteraar, zonder oordeel of advies. Wél help ik je structuur te vinden in je verhaal en te analyseren waar het nou eigenlijk om gaat. Daarbij volg ik jouw tempo en jouw behoeften in wat je wel en wat je niet wilt vertellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

Diepte-interviews met verslaglegging

Heb je behoefte aan een mooie uitgave om je doelgroep goed over het voetlicht te brengen? Ik doe niets liever dan het échte gesprek aangaan en daar verslag van doen! Omdat ik geloof in de kracht van het verhaal. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

 

Eerdere opdrachten

Voor de gemeente Leiderdorp interview ik mensen die om verschillende redenen van een minimum inkomen rondkomen. Hoe staan zij in het leven, wat zien zij als knelpunten en waar zien zij mogelijkheden? De verhalen geven de mensen een gezicht en dienen tevens als input voor het nieuwe minimabeleid van de gemeente.

 

Voor de gemeente Leidschendam-Voorburg stelde ik de relevante vragen om te achterhalen of het budget voor wijkinitiatieven succesvol wordt ingezet. Ik had interessante gesprekken met bewoners, medewerkers van maatschappelijke organisaties en ambtenaren. Die gesprekken heb ik gebundeld tot een evaluatierapport met verbeterpunten.

LinkedIn