Diepte-interview

Oprechte interesse
Oprechte interesse

Heeft u behoefte aan een mooie uitgave om over het voetlicht te brengen hoe uw doelgroep in het leven staat? Ik doe niets liever dan het échte gesprek aangaan en daar verslag van doen! Omdat ik geloof in de kracht van het verhaal. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan mijn elevatorpitch, gemaakt door Rob Overgaauw van elevatorpitchonline en neem contact met mij op.

Huidige opdracht

Voor de gemeente Leiderdorp interview ik mensen die om verschillende redenen van een minimum inkomen rondkomen. Hoe staan zij in het leven, wat zien zij als knelpunten en waar zien zij mogelijkheden? De verhalen geven de mensen een gezicht en dienen tevens als input voor het nieuwe minimabeleid van de gemeente.

 

Eerdere opdrachten

Voor de gemeente Leidschendam-Voorburg stelde ik de relevante vragen om te achterhalen of het budget voor wijkinitiatieven succesvol wordt ingezet. Ik had interessante gesprekken met bewoners, medewerkers van maatschappelijke organisaties en ambtenaren. Die gesprekken heb ik gebundeld tot een evaluatierapport met verbeterpunten.

LinkedIn